Yritysesittelymme Pyydä tarjous palveluistamme Matkapakettimme Aikataulumme Galleriamme Laatulupauksemme Ota yhteyttä tai anna palautetta
Ihastjärven Linja Oy logo
Isokuvat
OtsikkoBar
TableLeft
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Joukkoliikennelain 48 § :n mukainen laatulupaus

1) Ihastjärven Linja Oy:n tarjoamat liikennepalvelut

Ihastjärven Linja Oy tarjoaa aikataulunmukaista vakiovuoroliikennettä, reittiliikennettä ja koululaiskuljetusliikennettä Etelä-Savossa ja Itä-Suomen alueella. Tarjoamme myös tilausliikennettä, tilausajoa ja matkapaketteja. Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Mikkelissä.
Aikataulut: www.ihastjarvenlinja.fi - www.matkahuolto.fi

2) Tiedottaminen
Vuoroliikenteemme voimassa olevista aikatauluista saa tietoa internetin välityksellä sivuiltamme: www.ihastjarvenlinja.fi. Aikatauluista ja reiteistä saa tietoa myös valtakunnallisen Matkahuollon aikataulutiedotuksen kautta: www.matkahuolto.fi. Tilausliikenteen tarjouspyyntökyselyt, varaukset ja tiedustelut voi tehdä nettisivujemme kautta Tarjouspyyntö-lomakkeella sähköpostin kautta tai puhelimitse (ma-pe klo 8-17.00 ) puh. 015-214662 ja 0400-564082.

3) Matkaliput
Vakiovuoroliikenteen vuoroissamme käyvät käteismaksun lisäksi kaikki Matkahuollon lipputuotteet ja kuulumme Matkahuollon informaatiojärjestelmään: www.matkahuolto.fi. Hinnoittelussa noudatamme Oy Matkahuolto Ab:n hinnoittelua. Käytössä on käteismaksun lisäksi useita erilaisia alennuslipputuotteita.

4) Linja-autot
Tilattavissa ajoon on tällä hetkellä busseja kokoluokissa 14-50 matkustajapaikkaa. Turistibusseissa on varusteluina mm. ilmastointi, WC.

5) Henkilökunta
Kaikessa toiminnassamme on tavoitteena tyytyväinen asiakas. Kuljettajat opastavat matkustuksessa esiintulevissa kysymyksissä. Henkilökunta on mukana EU.n ammattipätevyysdirektiivin mukaisessa koulutuksessa.

6) Asiakastyytyväisyys ja palaute
Omilla internetsivuillamme on käytössä Palaute/Yhteydenotto-lomake jonka kautta voi laittaa sähköpostiviestillä palautetta. Palautetta voi myös antaa puhelimitse 015-214662
Matkalipun hinnan palautusta ja korvauksia koskevat vaatimukset käsitellään tapauskohtaisesti ensin niiden perusteet selvittäen. Palautelomakkeen ja muiden asiakaspalautteiden kautta tulleen liikennettä ja toimintaamme koskevat palautteet ja kehittämisesitykset pyrimme käsittelemään mahdollisimman nopeasti.
TableLeft
Ijastjärven Linjan kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi